Wespennest of hommelnest verwijderen

Last van wespen uit een wespennest, bijvoorbeeld in de speeltuin of bij je thuis? Of zit er een hommelnest in de weg? Bel Stadsimkerij Groningen, tel. 06 – 19 84 15 51 >>. De stadsimker of een collega-imker komt het nest zo snel mogelijk verwijderen.

Dit kun je het beste doen

  1. Sluit deuren en ramen
  2. Blijf op afstand
  3. Bel Stadsimkerij Groningen, tel. 06 – 19 84 15 51 >>

Keep calm

Wespen op flessenhalsEen wespennest of hommelnest bij je in de buurt of tuin is heel indrukwekkend. Misschien vind je het best eng, vooral voor je kinderen. Het kan ook gewoon vervelend zijn omdat het nest vlakbij je voordeur of slaapkamerraam zit. Of tegen de schutting die je net wilde vervangen.
Blijf voor de zekerheid op afstand en laat de wespen of hommels met rust. Ga bijvoorbeeld niet aan takken trekken, dan vliegen ze weer op en willen ze zich misschien verdedigen.

Imker verwijdert nest

Stadsimkerij Groningen gebeld, tel. 06 – 19 84 15 51 >>? Stadsimker Bart van Egteren of een collega-imker komt het nest zo snel mogelijk verwijderen.

Vergoeding

Het verwijderen van een wespennest of hommelnest is een hele onderneming. Een vergoeding voor de kosten is dan ook zeer welkom!
Steun Stadsimkerij Groningen. Elke donatie is welkom! IBAN NL97 TRIO 0379 5342 66, t.n.v. Stichting Groningen Bij-o-divers.

Dit vind je vast ook interessant

Wespennest, wat nu?

Wespennest - wespVeel mensen vinden wespen vervelend, vooral in de zomer. Dan komen de wespen op zoetigheid af zoals ijs, frisdrank en fruit. Een wespennest zorgt al gauw voor overlast.

Lees meer informatie over wespen >>

Hommelnest, wat nu?

Hommel vliegt naar bloemHommelnest in de tuin, onder de dakgoot of op een andere plek? Geen reden om bang te zijn! Hommels zijn zachtaardige dieren en steken vrijwel nooit. De hommel wordt over het algemeen niet bestreden.

Lees meer informatie over hommels >>

Bijennest verwijderen

Bijennest verwijderen - Stadsimker Bart van Egteren bekijkt een bijenzwermIneens een bijennest in de tuin of in de buurt? Duizenden bijen op een struik, in een boom of op een andere plek? Grote kans dat het een bijenzwerm is. Bel Stadsimkerij Groningen, tel. 06 – 19 84 15 51 >>

Zo vangt de stadsimker de bijenzwerm >>

Wat is een bijenzwerm?

Bijenzwerm in boomEen bijenzwerm is een groep bijen die zich heeft afgesplitst van een bestaand bijenvolk. Op zoek naar een nieuw thuis. Nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt?

Lees meer informatie over bijenzwermen >>