Stadsimker helpen? Word sponsor

Als sponsor steunt u het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en Stadsimkerij Groningen.

Zo wordt u sponsor

Als sponsor maakt u het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en de Stadsimkerij Groningen >> mede mogelijk. Sponsor ons op financieel gebied of in natura. Uw bijdrage kan bijvoorbeeld worden ingezet voor: materiaal voor de bijen opslaan, onderhouden of aanschaffen, nieuwe vitale koninginnen kopen, honing slingeren, afvullen en etiketteren.

Groenprojecten

Als sponsor helpt u Groningen Bij-o-divers ook laagdrempelige groenprojecten >> op het gebied van groeninrichting en insectenvriendelijk groenbeheer te ontwikkelen.

Belastingvoordeel door ANBI-status

Als sponsor van Groningen Bij-o-divers kunt u belastingvoordeel krijgen. Dit omdat Groningen Bij-o-divers de ANBI-status heeft. De Belastingdienst geeft meer informatie over de ANBI-status en de belastingvoordelen die daarbij horen.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@groningenbij-o-divers.nl

Onze sponsors

Deze bedrijven en organisaties maken het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en Stadsimkerij Groningen mogelijk:

Logo SKSG

Zo kunt u Groningen Bij-o-divers ook steunen

Benieuwd naar andere manieren om Groningen Bij-o-divers te steunen? Dit zijn de andere mogelijkheden:

Adopteer een bijenvolk

Bijenvolk adopterenAdopteer een bijenvolk en uw bedrijf maakt het belangrijke werk van de tienduizenden bijen mogelijk. En u helpt de imkers van Stadsimkerij Groningen om de biodiversiteit te bevorderen. Duurzaam ondernemen werkt beter!

Voor € 600,- per jaar adopteert uw bedrijf al een bijenvolk >>

Word donateur

Donateur worden - bijenraatMet jouw donatie maak je het belangrijke werk van miljoenen bijen van Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Je helpt om de biodiversiteit in de gemeente Groningen te vergroten. Dan smaakt de honing toch stukken beter!

Voor € 5,- ben je al donateur >>