Bijen helpen? Word donateur

Met jouw donatie maak je het belangrijke werk van miljoenen bijen van Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Maar ook van andere bestuivende insecten. Je helpt om de biodiversiteit in de gemeente Groningen te vergroten. Dan smaakt de honing toch stukken beter!

Zo word je donateur

Je ondersteunt Groningen Bij-o-divers en Stadsimkerij Groningen >> al vanaf € 5,-. Eenmalig of structureel, elk bedrag is welkom!

Maak het bedrag van jouw keuze over naar:

  • IBAN NL97 TRIO 0379 5342 66
  • ten name van Stichting Groningen Bij-o-divers
  • onder vermelding van ‘donatie’

Belastingvoordeel door ANBI-status

Als je Groningen Bij-o-divers financieel steunt, kun je belastingvoordeel krijgen. Dit omdat Groningen Bij-o-divers de ANBI-status heeft. De Belastingdienst geeft meer informatie over de ANBI-status en de belastingvoordelen die daarbij horen.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@groningenbij-o-divers.nl

Zo kun je Groningen Bij-o-divers ook steunen

Benieuwd naar andere manieren om Groningen Bij-o-divers te steunen? Dit zijn de andere mogelijkheden:

Adopteer een bijenvolk

Bijenvolk adopterenAdopteer een bijenvolk en uw bedrijf maakt het belangrijke werk van de tienduizenden bijen mogelijk. En u helpt de imkers van Stadsimkerij Groningen om de biodiversiteit te bevorderen. Duurzaam ondernemen werkt beter!

Voor € 600,- per jaar adopteert uw bedrijf al een bijenvolk >>

Word sponsor

Sponsor wordenMaak het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en de Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Sponsor ons op financieel gebied of in natura.

Zo kunt u ons sponsoren >>