Adopteer een bijenvolk

Adopteer een bijenvolk en uw bedrijf maakt het belangrijke werk van de tienduizenden bijen mogelijk. En u helpt de imkers van Stadsimkerij Groningen om de biodiversiteit te bevorderen. Duurzaam ondernemen werkt beter!

Zo adopteert u een bijenvolk

Een bijenvolk adopteren is heel eenvoudig. Het werkt zo:

Dit draagt u bij

Een bijenvolk van Stadsimkerij Groningen >> adopteert u al voor € 600,- per jaar. Meer volken mag natuurlijk altijd.

Dit krijgt u ervoor terug

  • 20 potjes à 250 gram honing van uw bijenvolk. Uw bedrijfslogo op het etiket? Geen probleem! Leuk als relatiegeschenk of als cadeau voor uw medewerkers!
  • Stadsimkerij - Help mee - Adopteer een bijenkast - Bijenkast van Groningen Bij-o-divers in gevarieerd groen

  • Bijenkast op uw bedrijfslocatie. Natuurlijk alleen als u dat wilt en een geschikte plek heeft, bijvoorbeeld een plat dak of tuin. De kast kan ook op een locatie van de Stadsimker staan.

Dit doet de stadsimker

U heeft geen omkijken naar het bijenvolk dat u adopteert. De stadsimker onderhoudt de bijen, oogst de honing en doet verder alles wat nodig is voor het bijenvolk. Wilt u de bijenkast bekijken? Nieuwsgierig wat de bijen doen? De stadsimker geeft u graag uitleg.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@groningenbij-o-divers.nl

Zo kunt u Groningen Bij-o-divers ook steunen

Benieuwd naar andere manieren om Groningen Bij-o-divers te steunen? Dit zijn de andere mogelijkheden:

Word sponsor

Sponsor wordenMaak het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en de Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Sponsor ons op financieel gebied of in natura.

Zo kunt u ons sponsoren >>

Word donateur

Donateur worden - bijenraatMet jouw donatie maak je het belangrijke werk van miljoenen bijen van Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Je helpt om de biodiversiteit in de gemeente Groningen te vergroten. Dan smaakt de honing toch stukken beter!

Voor € 5,- ben je al donateur >>