Help Mee!

Maak jij je ook zorgen om het voortbestaan van bijen, vlinders en bestuivende insecten? Vind je het ook belangrijk dat er meer biodiversiteit komt in Groningen? Help mee en steun Groningen Bij-o-divers! 

Zo steun je Groningen Bij-o-divers

Jouw steun aan Groningen Bij-o-divers is in de eerste plaats steun aan Stadsimkerij Groningen >>. Een grote imkerij waar alleen vrijwilligers werken. De Stadsimkerij maakt wel kosten voor onder meer opslag, werkruimte, vervoer en materiaal. Maak jij het werk van Stadsimkerij Groningen mede mogelijk? Elke financiële hulp is welkom. Dit zijn de mogelijkheden:

Belastingvoordeel door ANBI-status

Als je Groningen Bij-o-divers financieel steunt, kun je belastingvoordeel krijgen. Dit omdat Groningen Bij-o-divers de ANBI-status heeft. De Belastingdienst geeft meer informatie over de ANBI-status en de belastingvoordelen die daarbij horen.

Word donateur

Donateur worden - bijenraatMet jouw donatie maak je het belangrijke werk van miljoenen bijen van Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Je helpt om de biodiversiteit in de gemeente Groningen te vergroten. Dan smaakt de honing toch stukken beter!

Voor € 5,- ben je al donateur >>

Adopteer een bijenvolk

Bijenvolk adopterenAdopteer een bijenvolk en uw bedrijf maakt het belangrijke werk van de tienduizenden bijen mogelijk. En u helpt de imkers van Stadsimkerij Groningen om de biodiversiteit te bevorderen. Duurzaam ondernemen werkt beter!

Voor € 600,- per jaar adopteert uw bedrijf al een bijenvolk >>

Word sponsor

Sponsor wordenMaak het belangrijke werk van Groningen Bij-o-divers en de Stadsimkerij Groningen mede mogelijk. Sponsor ons op financieel gebied of in natura.

Zo kunt u ons sponsoren >>